Элементы традиций питания белорусов в Китае (сравнительный анализ)
Элементы традиций питания белорусов в Китае
(сравнительный анализ)
DOI: 10.17746/0295-7.2019.257-262
Д.Г. Зубко, Чжан Хуэйцинь
Второй Пекинский институт иностранных языков,
г. Пекин, Китай
Работа посвящена исследованию пищевой адаптации белорусов в Китае и рассмотрению ее элементов. Составлена классификация групп пищевых продуктов в Беларуси и Китае.
The Elements of Traditional Byelorussian Eating Habits in China
(Comparative Analysis)
D.G. Zubko, Zhang Huietin
Be? ing International Studies University,
Be? ing, China
The thesis is dedicated to the research of Byelorussians adaptation to food in China. The author was the first to compile the classification of food products in Belarus and in China. There are different elements of food adaptation presented.